Tuinontwerp

Ontwerp & Advies

Voordat we gaan ontwerpen, bekijken we uw tuin en gaan we samen met u om de tafel om een goed beeld te krijgen van uw wensen en ideeën. We kijken eerst hoe we uw ideeën en wensen het beste kunnen realiseren. Uw tuin wordt opgemeten en vervolgens gaan we een aantal schetsen vor u maken zodat er in een tweede gesprek een nog beter beeld kan worden verkregen van uw wensen en ideeën.

We maken altijd een uniek ontwerp, waarvoor uw wensen en eisen het uitgangspunt zijn. U bent tenslotte degene die van uw tuin zal gaan genieten. Op basis van het ontwerp maken we een offerte, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Inrichting

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij de aanschaf en plaatsing van schuttingen, blokhutten, hekwerken, tuinhuisjes, meubilair, eigenbouw steigerhouten meubilair en bestratingen. Ook blokhutten en schuren bouwen wij voor u, inclusief bijbehorende grondwerkzaamheden!

 

Tuinontwerpen van Pijl Hoveniers

pijl hoveniers alblasserdam aanleg onderhoudpijl hoveniers bestraten plaatsenmuurpijl hoveniers ontwerp aanleg bedrijfstuinenpijl hoveniers ontwerp aanleg beplanting

Meer informatie?

 

bellenBel ons

06 10 52 00 99

 

offerteVraag een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op

Overige informatie