Tuinaanleg

pijl-hoveniers-tuinontwerpTuinaanleg, tuinrenovatie en inrichting

Bij tuinaanleg of tuinrenovatie komt meer kijken dan u denkt. Het is dan ook goed om te weten dat Pijl Hoveniers de middelen, kennis en ervaring bezit om de aanleg van uw tuin goed te laten verlopen en tot iets moois te maken waarvan u nog jaren kan genieten.

U hoeft niet tot het voor- of najaar te wachten met het aanleggen of renoveren van uw tuin. De meeste vaste planten worden in kunststof potten gekweekt, zodat ze gedurende het hele jaar kunnen worden geplant. Elk moment van het jaar kunnen wij voor u uw tuin aanleggen.

Wij kunnen u ook van dienst zijn bij de aanschaf en plaatsing van schuttingen, hekwerken, tuinhuisjes en bestratingen. Ook blokhutten en schuren bouwen wij voor u, inclusief bijbehorende grondwerkzaamheden!

 

Professionele bestrating van uw tuinpijl-hoveniers-bestrating4

Ook voor al uw straatwerk bent u bij Pijl Hoveniers aan het juiste adres. We verzorgen professioneel al het straatwerk. Van sierbestrating tot terrassen, opritten en paden, van kleine tot grote oppervlaktes. Ook als u last heeft van wateroverlast op de bestrating kunnen we u hiermee helpen. We hebben alle materialen, kennis en ervaring in huis om uw tuin professioneel te bestraten of de bestaande bestrating te herstellen. Wilt u uw (bedrijfs-)tuin (opnieuw) laten bestraten? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Bel 06-10 52 00 99 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Meer informatie?

 

bellenBel ons

06 10 52 00 99

 

offerteVraag een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op

Overige informatie