Tuinonderhoud

pijl-hoveniers-tuinonderhouNaast het advies, het ontwerp en het aanleggen van uw tuin kunt u bij ons ook terecht voor periodiek professioneel onderhoud. Een tuin heeft ook na aanleg verzorging nodig zodat u er het hele jaar door maximaal van kunt genieten.

Hoe vaak u uw tuin wilt laten onderhouden is aan u. Ook hierbij geven wij u graag een persoonlijk advies. U kunt kiezen voor een voor- en najaarsbeurt of voor een algeheel onderhoud van uw tuin. Werkzaamheden zoals snoeien en bemesten worden dan door ons uitgevoerd en u krijgt advies over het verdere onderhoud gedurende het seizoen. Uw tuin wordt onkruidvrij gehouden en de bomen, heesters, coniferen en vaste planten worden in de juiste periode gesnoeid. Ook de verzorging van uw gazon behoort tot dit onderhoud.

 

Bedrijfstuinpijl-hoveniers-bedrijfstuin

Uw bedrijfstuin is samen met uw pand het visitekaartje van uw bedrijf. Beide zorgen voor een positieve uitstraling naar cliƫnten, leveranciers en investeerders. Ook hierbij geven wij u graag in een persoonlijk gesprek advies en zijn er verschillende mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over tuinonderhoud? informeer dan gerust naar de mogelijkheden voor u. Bel 06-10 52 00 99 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Tuinrenovatiepijl-hoveniers-bestrating2

Wanneer u een nieuw huis koopt of door omstandigheden niet uw tuin heeft kunnen bijhouden kunt u ons inschakelen om uw tuin te renoveren/vernieuwen. Tijdens renovatie van verwilderde tuinen kunnen wij met enkele kleine aanpassingen uw tuin weer een mooi nieuw aanzicht geven. Ook kunt u kiezen voor een restyling van een bestaande tuin. We gaan samen met u om de tafel om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin.

Is uw tuin aan vernieuwing toe? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Bel 06-10 52 00 99 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie?

 

bellenBel ons

06 10 52 00 99

 

offerteVraag een offerte aan

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op

Overige informatie